Перейти к основному содержанию
MoodleDDMA. Перескладання 2024-2025.
  • Русский ‎(ru)‎
    Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Закрыть
Изменить данные поисковой строки
  • Вы не вошли в систему (Вход)

кафедра «Хімія і охорона праці»

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Факультет інтегрованих технологій і обладнання
  4. кафедра «Хімія і охорона праці»
  • 1 (текущая)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Следующая страница
Кваліфікаційна робота магістра
Переддипломна практика ХХПмаг
Виробнича практика (бакалаври)
Виробнича практика (магістри)
Кваліфікаційний іспит
ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА
НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
Навчальна практика Вступ до фаху (дн)
Технологія хліба та хлібобулочних виробів
Технологія м’яса та м’ясопродуктів
Харчові продукти функціонального призначення
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції
Методи контролю якості харчової продукції
Актуальні питання біоорганічної хімії
Методи аналізу харчових продуктів
Хімія молекулярної кухні
Аналіз небезпечних і шкідливих речовин в продуктах харчування
Якість і безпека харчових продуктів
Основи технології виробництва харчових продуктів
Методика навчання хімії
  • 1 (текущая)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Следующая страница
Пропустить Навигация
Навигация
  • В начало

    • Поиск

    • ФорумНовини сайту

    • Курсы

      • Факультет автоматизації машинобудування й інформац...

      • Факультет інтегрованих технологій і обладнання

        • кафедра «Обробка металів тиском» (спеціальність: 1...

        • кафедра «Обладнання і технології зварювального вир...

        • кафедра «Обробка металів тиском» (спеціальність: 1...

        • кафедра «Основи проектування машин»

        • кафедра «Інноваційних технологій і управління»

        • кафедра «Технологія та обладнання ливарного виробн...

        • кафедра «Хімія і охорона праці»

          • Кваліфікаційна робота магістра

          • Переддипломна практика ХХПмаг

          • Виробнича практика (бакалаври)

          • Виробнича практика (магістри)

          • Кваліфікаційний іспит

          • ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА

          • НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

          • Навчальна практика Вступ до фаху (дн)

          • Технологія хліба та хлібобулочних виробів

          • Технологія м’яса та м’ясопродуктів

          • Харчові продукти функціонального призначення

        • кафедра «Фізичного виховання і спорту»

      • Факультет машинобудування

      • Факультет економіки та менеджменту

      • Інші ресурси

Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Сводка хранения данных