Перейти до головного вмісту
MoodleDDMA. Заборгованості 2023-2024
  • Українська ‎(uk)‎
    Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Закрити
Переключити введення пошуку
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

кафедра «Хімія і охорона праці»

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет інтегрованих технологій і обладнання
  4. кафедра «Хімія і охорона праці»
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Наступна сторінка
Виробнича практика (бакалаври)
Виробнича практика (магістри)
Кваліфікаційний іспит
ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА
НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
Навчальна практика Вступ до фаху (дн)
Технологія хліба та хлібобулочних виробів
Хімія води (маг)
Технологія м’яса та м’ясопродуктів
Новітні харчові продукти та харчові продукти функціонального призначення
Актуальні проблеми харчової хімії
Сучасні методи ідентифікації хімічних сполук
Актуальні питання біоорганічної хімії
Фізико-хімічні методи ідентифікації речовин
Хімія молекулярної кухні
Аналіз небезпечних і шкідливих речовин в продуктах харчування
Якість і безпека харчових продуктів
Фізико-хімічні основи виробництва харчових продуктів
Методика навчання хімії
Хімія харчових добавок
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Наступна сторінка
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Пошук

    • ФорумНовини сайту

    • Курси

      • Факультет автоматизації машинобудування й інформац...

      • Факультет інтегрованих технологій і обладнання

        • кафедра «Обробка металів тиском» (спеціальність: 1...

        • кафедра «Обладнання і технології зварювального вир...

        • кафедра «Обробка металів тиском» (спеціальність: 1...

        • кафедра «Основи проектування машин»

        • кафедра «Інноваційних технологій і управління»

        • кафедра «Технологія та обладнання ливарного виробн...

        • кафедра «Хімія і охорона праці»

          • Виробнича практика (бакалаври)

          • Виробнича практика (магістри)

          • Кваліфікаційний іспит

          • ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА

          • НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

          • Навчальна практика Вступ до фаху (дн)

          • Технологія хліба та хлібобулочних виробів

          • Хімія води (маг)

          • Технологія м’яса та м’ясопродуктів

          • Новітні харчові продукти та харчові продукти функц...

          • Актуальні проблеми харчової хімії

        • кафедра «Фізичного виховання і спорту»

      • Факультет машинобудування

      • Факультет економіки та менеджменту

      • Інші ресурси

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних