Перейти до головного вмісту
MoodleDDMA. Перескладання 2024-2025.
  • Українська ‎(uk)‎
    Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Закрити
Переключити введення пошуку
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

кафедра «Хімія і охорона праці»

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет інтегрованих технологій і обладнання
  4. кафедра «Хімія і охорона праці»
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Наступна сторінка
Кваліфікаційна робота магістра
Переддипломна практика ХХПмаг
Виробнича практика (бакалаври)
Виробнича практика (магістри)
Кваліфікаційний іспит
ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА
НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
Навчальна практика Вступ до фаху (дн)
Технологія хліба та хлібобулочних виробів
Технологія м’яса та м’ясопродуктів
Харчові продукти функціонального призначення
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції
Методи контролю якості харчової продукції
Актуальні питання біоорганічної хімії
Методи аналізу харчових продуктів
Хімія молекулярної кухні
Аналіз небезпечних і шкідливих речовин в продуктах харчування
Якість і безпека харчових продуктів
Основи технології виробництва харчових продуктів
Методика навчання хімії
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Наступна сторінка
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Пошук

    • ФорумНовини сайту

    • Курси

      • Факультет автоматизації машинобудування й інформац...

      • Факультет інтегрованих технологій і обладнання

        • кафедра «Обробка металів тиском» (спеціальність: 1...

        • кафедра «Обладнання і технології зварювального вир...

        • кафедра «Обробка металів тиском» (спеціальність: 1...

        • кафедра «Основи проектування машин»

        • кафедра «Інноваційних технологій і управління»

        • кафедра «Технологія та обладнання ливарного виробн...

        • кафедра «Хімія і охорона праці»

          • Кваліфікаційна робота магістра

          • Переддипломна практика ХХПмаг

          • Виробнича практика (бакалаври)

          • Виробнича практика (магістри)

          • Кваліфікаційний іспит

          • ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА

          • НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

          • Навчальна практика Вступ до фаху (дн)

          • Технологія хліба та хлібобулочних виробів

          • Технологія м’яса та м’ясопродуктів

          • Харчові продукти функціонального призначення

        • кафедра «Фізичного виховання і спорту»

      • Факультет машинобудування

      • Факультет економіки та менеджменту

      • Інші ресурси

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних