Skip to main content
MoodleDDMA. Заборгованості 2023-2024
  • English ‎(en)‎
    Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Close
Toggle search input
  • You are not logged in. (Log in)

кафедра «Хімія і охорона праці»

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет інтегрованих технологій і обладнання
  4. кафедра «Хімія і охорона праці»
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Next page
Виробнича практика (бакалаври)
Виробнича практика (магістри)
Кваліфікаційний іспит
ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА
НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
Навчальна практика Вступ до фаху (дн)
Технологія хліба та хлібобулочних виробів
Хімія води (маг)
Технологія м’яса та м’ясопродуктів
Новітні харчові продукти та харчові продукти функціонального призначення
Актуальні проблеми харчової хімії
Сучасні методи ідентифікації хімічних сполук
Актуальні питання біоорганічної хімії
Фізико-хімічні методи ідентифікації речовин
Хімія молекулярної кухні
Аналіз небезпечних і шкідливих речовин в продуктах харчування
Якість і безпека харчових продуктів
Фізико-хімічні основи виробництва харчових продуктів
Методика навчання хімії
Хімія харчових добавок
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Next page
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Search

    • ForumНовини сайту

    • Courses

      • Факультет автоматизації машинобудування й інформац...

      • Факультет інтегрованих технологій і обладнання

        • кафедра «Обробка металів тиском» (спеціальність: 1...

        • кафедра «Обладнання і технології зварювального вир...

        • кафедра «Обробка металів тиском» (спеціальність: 1...

        • кафедра «Основи проектування машин»

        • кафедра «Інноваційних технологій і управління»

        • кафедра «Технологія та обладнання ливарного виробн...

        • кафедра «Хімія і охорона праці»

          • Виробнича практика (бакалаври)

          • Виробнича практика (магістри)

          • Кваліфікаційний іспит

          • ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА

          • НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

          • Навчальна практика Вступ до фаху (дн)

          • Технологія хліба та хлібобулочних виробів

          • Хімія води (маг)

          • Технологія м’яса та м’ясопродуктів

          • Новітні харчові продукти та харчові продукти функц...

          • Актуальні проблеми харчової хімії

        • кафедра «Фізичного виховання і спорту»

      • Факультет машинобудування

      • Факультет економіки та менеджменту

      • Інші ресурси

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary