Skip to main content
MoodleDDMA. Перескладання 2024-2025.
  • English ‎(en)‎
    Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Close
Toggle search input
  • You are not logged in. (Log in)

кафедра «Хімія і охорона праці»

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет інтегрованих технологій і обладнання
  4. кафедра «Хімія і охорона праці»
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Next page
Кваліфікаційна робота магістра
Переддипломна практика ХХПмаг
Виробнича практика (бакалаври)
Виробнича практика (магістри)
Кваліфікаційний іспит
ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА
НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
Навчальна практика Вступ до фаху (дн)
Технологія хліба та хлібобулочних виробів
Технологія м’яса та м’ясопродуктів
Харчові продукти функціонального призначення
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції
Методи контролю якості харчової продукції
Актуальні питання біоорганічної хімії
Методи аналізу харчових продуктів
Хімія молекулярної кухні
Аналіз небезпечних і шкідливих речовин в продуктах харчування
Якість і безпека харчових продуктів
Основи технології виробництва харчових продуктів
Методика навчання хімії
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Next page
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Search

    • ForumНовини сайту

    • Courses

      • Факультет автоматизації машинобудування й інформац...

      • Факультет інтегрованих технологій і обладнання

        • кафедра «Обробка металів тиском» (спеціальність: 1...

        • кафедра «Обладнання і технології зварювального вир...

        • кафедра «Обробка металів тиском» (спеціальність: 1...

        • кафедра «Основи проектування машин»

        • кафедра «Інноваційних технологій і управління»

        • кафедра «Технологія та обладнання ливарного виробн...

        • кафедра «Хімія і охорона праці»

          • Кваліфікаційна робота магістра

          • Переддипломна практика ХХПмаг

          • Виробнича практика (бакалаври)

          • Виробнича практика (магістри)

          • Кваліфікаційний іспит

          • ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА

          • НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

          • Навчальна практика Вступ до фаху (дн)

          • Технологія хліба та хлібобулочних виробів

          • Технологія м’яса та м’ясопродуктів

          • Харчові продукти функціонального призначення

        • кафедра «Фізичного виховання і спорту»

      • Факультет машинобудування

      • Факультет економіки та менеджменту

      • Інші ресурси

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary